Sälj din båt via oss | Båtförmedlare | Navark Handels AB

Sälja båt

Varför vända sig till oss?

30 år i branschen
Vi har lång och gedigen erfarenhet av båtförmedling – både lokalt och internationellt. Förutom våra egna sju mäklare, har vi ett omfattande samarbete med mäklare i hela Europa och därmed ett stort kontaktnät med potentiella köpare. Våra båtförmedlare hjälper till med hela processen. 

Kraftfull marknadsföring
Vi listar våra säljobjekt på svenska och engelska, dels på vår egen hemsida, dels på alla de större lokala och internationella sökportaler som vi abonnerar på, och från vilka vi i princip dagligen får förfrågningar. Det gäller framför allt från Yachtworld.com, Boatshop24.com, Scanboat.com, Blocket.se, och facebook.com.
Dessutom skickar vi regelbundet ut ett uppskattat ”Newsletter” till ca 4.500 email-abonnenter.

Finansiering
Om en köpare behöver finansiering så hjälper vi till med det, och om det finns speciella önskemål gällande dokumentation enligt ett annat lands regler, så gör vi vårt bästa för att få fram det.

Professionell fotografering
Med rätt exponering och styling säljs ofta båtar både snabbare och till högre pris. För lite exklusivare objekt erbjuder vi professionell fototjänst med såväl vanlig fotografering som drönarbilder och 360-bilder för att presentera båten i detalj och på bästa möjliga sätt.

Försäljning under hand
En del båtar når aldrig den öppna marknaden då säljaren önskar en diskret försäljningsprocess. Båten annonseras varken via hemsida eller internationella siter. I stället kontaktar vi presumtiva köpare som anmält intresse för ett objekt som stämmer överens med vad vi kan erbjuda. Här handlar det om att matcha rätt båt med rätt köpare. Vi har ett omfattande register med kunder som söker båtar utöver det vanliga. De väntar gärna på rätt tillfälle och är beredda att betala för den båt de vill ha. Vi berättar gärna mer om vår erfarenhet av försäljning under hand vid ett personligt möte. Är ni intresserad kontakta oss via mail underhand@navark.se eller ring 042-14 40 50.

Jag önskar bli kontaktad då jag önskar sälja min båt: 

Sälja båt - Vi är erfarna båtförmedlare